keskiviikko 9. marraskuuta 2022

Pelastettu-Jim Symbala, Anne Spangler

Perustietoa

-162 sivua

-Kirjailijat: Jim Symbala ja Ann(e) Spangler, kääntänyt Heli Jaakkola

-Kustantanut:KKJMK OY 2019  

Kirjailijoista

Jim Symbala on pastori Brooklyn Tabernacle-seurakunnassa. Hän on kirjoittanut kirjoja mm.: Kun Jumala valtaa sinut, Myrsky ja Elämä, jota Jumala siunaa. 

Anne Spangler (Ann Spangler) on kirjailija, joka on ensin ollut töissä kristillisessä kirjapainossa. Nykyään hän toimii kirjailijana. Hän on kirjoittanut mm.The One Year Devotion for Women.

Aihe
Kirjassa oli seitsemän ihmisen tarina. Ensin kaikki heistä oli todella pahoissa tilanteissa ja näytti ihan toivottomalta. Kuitenkin Jumala ei ollut hylännyt heitä. Jumala kutsui heitä ja alkoi parantamaan pikkuhiljaa. Heistä tuli uusia luomuksia ja Jumala käänsi kaiken hyväksi💕

Minun ajatukset
Meinasin keskeyttää kirjan lukemisen, koska nuo tarinat ovat aivan järkyttäviä. Kuitenkin Jumalan kirkkaus loisti niin valtavana niissä. Ihmeellistä, että joku voi selvitä tuollaisista asioista kuin nuo ihmiset ovat. Jumala on suuri!😍 Joh 1:5 "Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa"!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ex-muslimi-Naeem Fazal

Löysin tämän kirjan www.reijotelaranta.fi blogista Perustietoa -237 sivua -Kirjailijat Naeem Fazal ja Kitti Murray suom. Johanna Ha...