perjantai 3. marraskuuta 2023

Maksoi mitä maksoi-Ali Husnain

Perustietoa

-255 sivua

-Kirjoittajat: Ali Husnain ja J.Chester, suom. Risto K. Träff

-Kustantaja Kuva ja Sana

Kirjoittajasta

Ali Husnain on kirjanpäähenkilö.Täällä hänen haastattelunsa: https://www.risenmagazine.com/ali-husnain/

J.Chesteristä en löytänyt kauheasti tietoa, mutta oletan, että hän on sama kuin tällä nettisivulla: https://jchesterjohnson.com/live-works

Keskeiset henkilöt

Ali, hänen perhe (sisarukset, äiti, isä-puoli), hänen uskova täti  

 

Tapahtumapaikka

Pakistan, Englanti

Aihe

Kirja kertoo Ali Husnaista joka asui Pakistanissa. Hän oli shiiamuslimi. Hän tuli hyvin vauraasta ja vaikutusvaltaisesta suvusta. Kuitenkin hän kohtasi Jeesuksen ja menetti kaiken maallisen, mitä hänellä oli ollut.


Ajatuksia
Tämä oli todella jännittävä kertomus ja oli ihmeellistä, että hän näki näyn Jeesuksesta ja oli valmis kuolemaan Herran takia vaikka hän ei ollut lukenut edes Raamattua kertaakaan. Hän oli todella rohkea uskossaan ja esimerkillinen. Myös puhutteleva oli se mikä erottaa islamia kristinuskon niin kristinuskossa ei ole pelkoa. Jeesus myös lupasi suojella Alia ja toteutti lupauksensa ihmeellisellä tavalla (Ps. 144:2)

 Ps. muistakaa Israelia rukouksin! He ovat sekä fyysisen, että median hyökkäyksen kohteena🙏 

2 kommenttia:

  1. Kiva kun pidät tällaista kristillistä kirjablogia. Sinulla on kiinnostavia kirjoja täällä, niin kuin tämäkin. Tästä kirjasta en ollut kuullutkaan, joten kiitos hyvästä lukuvinkistä! Muslimien uskoontulosta on aina ihanaa kuulla ja lukea.

    VastaaPoista
  2. Kiitos lämpimistä sanoista! 🙂Niin ne ovat kyllä ihmeellisiä kertomuksia. He yleensä joutuvat vielä kärsimäänkin uskonsa tähden paljon.

    VastaaPoista

Vuorilla palaa- Raymond Davis

Perustietoa -276 sivua -Kirjoittaja Raymond Davis suom. Marja Liljeqvist -Kustantaja RV-paino   Kirjoittajasta Kirjoittaja on ...