maanantai 1. tammikuuta 2024

Hamasin poika-Mosab Hassan Yosef

Perustietoa

-276 sivua

-Kirjoittaja Mosab Hassan Yousef, toim. Ron Brackin, suom. Pekka Nieminen

-Kustantaja Avainmedia lähetysjärjestö

Kirjoittajasta

Mosab Hassan Yousef on kirjan päähenkilö. Nykyään hän asuu Amerikassa. Tässä linkissä hänen haastattelu 2viikkoa sitten(kannattaa kuunnella, on todella silmiä avaava): https://youtu.be/tBlBiET3Y84?si=AazvndH08FE9tnbF

Tapahtumapaikka

Israel, Amerikka

Tärkeimmät henkilöt

Mosab, hänen isä Hassan Yousef, Shin Betin yhteyshenkilö

Aihe

Kirja kertoo Mosab Hassan Yousefin elämästä. Hänellä on sisäpiirin tietoa Hamasista. Hän on järjestön perustajiin lukeutuvan Hassan Yousefin esikoispoika. Myöhemmin Mosab toimi Israelin tiedustelupalvelun vakoojana ja tuli uskoon.

 

Ajatuksia

Mosab toimii tänäänkin Gazan sodassa totuuden äänenä. Hän on vahvasti Jumalan käytössä🙏 Ihmeellinen tarina, miten muslimista terroristijohtajan pojasta tulee Israelin vakooja ja sitten kristitty…Vain Jeesus voi saada tällaista aikaan💖 Suosittelen lukemaan kirjan, siitä saa oikeaa tietoa palestiinalaista ja Hamasista.

 

 

2 kommenttia:

  1. Miehelläni on tämä kirja, mutta en muista olenko itse koskaan lukenut sitä. Ehkä en. Kiinnostava kirja kyllä! Pitäisikin lukea se nyt, kun aihe on tosi ajankohtainenkin. Kiitos kun kerroit tästä!

    VastaaPoista
  2. Kiva! Kannattaa kyllä lukea🙂

    VastaaPoista

Vuorilla palaa- Raymond Davis

Perustietoa -276 sivua -Kirjoittaja Raymond Davis suom. Marja Liljeqvist -Kustantaja RV-paino   Kirjoittajasta Kirjoittaja on ...