torstai 18. tammikuuta 2024

Sielu virkistyy seikkailijan seurassa-Bear Grylls

 

Perustietoa

-405 sivua

-kirjoittaja Bear Grylls suom.Merja Pitkänen

-kustantaja Päivä Osakeyhtiö

Kirjailija

Tämän kirjan kirjoittaja on Bear Grylls. Hän on seikkailija kirjailija ja televisio-ohjelmien isäntä. Hän on ollut Britannian erikoisjoukoissa ja kiivennyt Mount Everestille, ylittänyt pohjoisen Jäämeren kumiveneellä ja tukenut julkisesti Alfaa innostaakseen ihmisiä tutustumaan kristilliseen uskoon. Hänen matkailuohjelma hiuskarva varassa oli ehdolla emme palkinnon ajaksi ja siitä tuli maailman katsotuin ohjelma.

 

Aihe

Tämä kirja on hartauskirja. Kirjassa Grylls kertoo monien uskovien retkien taustoista ja hän myös kertoo miten kristillinen usko antoi vaikeissa paikoissa voimaa jatkaa. Tässä käydään läpi monia ihmiselämän osa-alueita esimerkiksi toivo, ihmissuhteet, päättäväisyys,uskollisuus, anteeksiantaminen yms.

 

Ajatuksia

Kirjassa oli tosi hyviä vertauskuvia, mitkä jäi mieleen. Hyviä Raamatun paikkoja oli myös!Luen yleensä elämänkertoja ( luulin tämänkin olevan),mutta tämä oli tosi hyvä kyllä. Se oli kiva, että käsitteli ihmiselämän osa-alueita, jotka on varmasti kaikille tuttuja. Minusta oli helppolukuinen ja voi suositella myös sellaisille, jotka eivät yleensä lue hartauskirjoja🙂

6 kommenttia:

  1. Onpa tuo kirjailija tehnyt jänniä asioita elämässään. Kirja kuulostaa myös kiinnostavalta. Pitää lukea se joskus!

    VastaaPoista
  2. On todella tehnyt jänniä asioita! Voin kyllä suositella kirjaa🙂

    Sinun kirjablogissasi on kyllä kiinnostavia kirjoja. Kiva, että kirjoitat myös kristillistä kirjablogia☺️ Siunausta sinulle!

    VastaaPoista
  3. Moi, aloinkin jo eilen heti tämän juttusi nähtyäni kommenttia kirjoittaa, mutta sitten se keskeytyi kun muuta tuli väliin. No nyt sitten: Meillä aikoinaan lainattiin kirjastosta DVD:llä noita Hiuskarvan varassa juttuja katsottavaksi - ja tykättiin niistä niin paljon, että hankittiin itselle yksi levy:) Muistan kun joskus ihmettelin, että hänhän tekee ristinmerkin kun pudottautuu laskuvarjolla alas. No sitten joskus nähtiin jossain joku ohjelma, jossa hän oli USA:n presidentin kanssa siinä, ja kysyi saako hän rukoilla presidentin puolesta. Ja sai luvan. Tuo kertomasi kirja olisikin kyllä mielenkiintoinen luettava!

    VastaaPoista
  4. Ompa kyllä rohkeaa ja ihailtavaa, että on kysynyt luvan rukoilla! Olen myös tämän kirjan luettuani alkanut katsoa hänen ohjelmiaan ja ne on kyllä hyviä:) Ajattelen myös, että ehkä juuri ohjelman kautta, jotkut saattavat törmätä tähän kirjaan ja tutustua Jeesukseen💖 Kiitos, kun jaoit ja siunausta sinulle☺️

    VastaaPoista
  5. Vaikuttaa innostavalta ja kiinnostavalta kirjalta! Pitääpä pistää listalle, joita hankittava lukuhetkiin. Kiitos, kun vinkkaat täällä muitakin hyviä kirjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että innostuit tästä☺️ Siunausta sinulle!

      Poista

Vuorilla palaa- Raymond Davis

Perustietoa -276 sivua -Kirjoittaja Raymond Davis suom. Marja Liljeqvist -Kustantaja RV-paino   Kirjoittajasta Kirjoittaja on ...