keskiviikko 9. marraskuuta 2022

I still believe-Jeremy Camp


Perustietoa

-238 sivua

-Kirjoittaja Jeremy Camp, David Thomasin kanssa

-Kustantaja: We publishing group

-Kieli:englanti

Kirjoittajasta

 Jeremy Camp on gospelmuusikko. Hän asuu Tenneseessä. Hän syntyi 12.tammikuuta 1978 Indianassa. Lukion jälkeen hän kävi raamattukoulua 2 vuotta. Hänen tekemiä kappaleita on esimerkikisi Walk by faith, Out of my hand ja Getting started. 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Camp

https://www.jeremycamp.com/ 

Hän on myös vaimonsa kanssa perustanut järjestön, joka evankelioi, auttaa köyhiä ja opetuslapseuttaa. Tässä nettisivut: https://speakinglouder.com/.

Henkilöt

Päähenkilöt:Jeremy Camp ja hänen vaimonsa Melissa. 

Sivuhenkilöitä: heidän perheet, ystävät 

Tapahtumapaikka

Yhdysvallat mm. Indiana, Kalifornia

Aihe

Kirja on Jeremy Campin elämänkerta.  Kirja keskittyy erityisesti Melissan syöpään ja siihen, miten he sen kanssa elivät. Melissalla oli näky sairauden keskellä, että Jumala voisi muuttaa edes yhden ihmisen elämän hänen sairauden kautta. 

 Vaikeissa ajoissa Jeremy on tehnyt kappaleen "I still believe" eli suomennettuna minä vielä uskon (https://www.youtube.com/watch?v=fZPMZV9MVVY). Kirjan keskeisin sanoma on se, mikä edellä mainitussa kappaleen kertosäkeessä sanotaan: Vaikka en näe, minä silti uskon. Tuo kappale on todella rohkaiseva. Jumala toimii, vaikka ei itse näkisi juuri sillä hetkellä tarkoitusta. Jeremy kuvaa todella realistisesti hänen tunteita ja kokemuksia surun keskellä. Toisaalta hän kertoo myös Jumalan lohdutuksesta ja miten Jumala kantoi heitä. Tämä on todella rohkaiseva kirja siitä, miten Jumalan kanssa voi selvitä vaikeistakin asioista. Koska Jeremy on käynyt niin paljon läpi, hän myös kappaleillaan rohkaisee muita vaikeissa tilanteissa olevia.💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ex-muslimi-Naeem Fazal

Löysin tämän kirjan www.reijotelaranta.fi blogista Perustietoa -237 sivua -Kirjailijat Naeem Fazal ja Kitti Murray suom. Johanna Ha...