perjantai 25. marraskuuta 2022

Inkerin Lilja-Birger Thureson

Perustietoa

-251 sivua

-Kirjoittaja Birger Thureson, suomentanut Kaj Aalto

-Kustantaja Den Kristna Bokringen, 1985

Kirjoittajasta

Birger Thureson on ruotsalainen toimittaja ja kirjailija. Hän on syntynyt 27.8.1942 Sorselen kunnassa. Päätoimittajana hän on toiminut Evangelii Häroldissa, Norra Västerbottenissa ja Dagenissa.  Hän on kirjoittanut mm. Ristin vaihto, Inkerin Lilja ja Viktor Klimenko:vapaa kasakka kirjat. 

https://sv.wikipedia.org/wiki/Birger_Thureson 

Tapahtumapaikat

Neuvostoliitto: Inkeri (Rönölän kylä), Suomi, Ruotsi 

Henkilöt

Päähenkilöt:Anna ja Antti Suomalainen, sekä heidän lapsensa Lilja ja Lydia Suomalainen. 

Sivuhenkilöt: Annan sisar Maria, Liljan ja Lydian kaveri Tori perheineen, muita inkeriläisiä, suomalaisia ja ruotsalaisia.

Aihe

Kirja kertoo Anna Suomalaisen perheestä. Annan mies Antin venäläiset poliisit vievät jonnekin. Annan on tehtävä kovasti työtä, jotta hän elättää kaksi lastaan, Liljan ja Lydian. He elävät sodan keskellä ja nälkäkuoleman partaalla. Anna on kuitenkin sisukas ja vahva luotto Jumalan apuun. Jumala auttaa heitä ja vastaa ihmeellisesti rukouksiin. 

Minun ajatukset

En voi sanoin kuvailla tätä kirjaa. Tämä on ehdottomasti paras kirja, jonka mä olen lukenut😍 Kirja on täynnä Jumalan ihmeitä toisensa perään vaikeissa olosuhteissa. Kirjan loppupuolella Jumala tekee vielä suurimman yllätyksen💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesälukemista!

Tein vähän erilaisen postauksen. Ajattelin, kun kesä tulee ja monilla on aikaa lukea, niin tässä 9 kirjasuositusta😊: 1. Tehtävä Somaliassa-...