keskiviikko 30. marraskuuta 2022

Tänään olen elossa-Aki Hintsa (Oskari Saari)

Perustietoa

-335 sivua

-Kirjoittaja Oskari Saari (Aki Hintsan päiväkirjamerkintöjen pohjalta)

-Kustantaja WSOY, 2021

Kirjoittajasta

Oskari Saari on vastaava tuottaja, tietokirjailija ja toimittaja. Hän on ollut F1-kilpailujen selostaja. Hän on kirjoittanut myös Aki Hintsa-Voittamisen anatomia. 

Tapahtumapaikka

Sveitsi, Suomi

Henkilöt

Päähenkilöitä: Aki Hintsa ja hänen vaimonsa Linda. Myös heidän lapsensa Niina ja Tomi ovat todella isossa roolissa kirjassa. 

Sivuhenkilöitä: Akin entinen vaimo ja aikuiset lapset, ystävät yms. 

Aihe

Kirja koostuu Aki Hintsan päiväkirja merkinnöistä, kun hän taistelee syöpää vastaan. Kirjan koonnut Oskari Saari on myös haastatellut lähiomaisia. Hintsa kirjoittaa jokapäiväisen elämän vaikeuksista, toisaalta myös voitoista. Aki saa Jumalalta ilmestyksen, että hänen sairautensa on osa missiota.

Minun ajatukset

Rohkeaa ja rehellistä pohdintaa omista virheistä ja siitä, mitä olisi pitänyt tehdä toisin. On ihana, että hän jakaa niin paljon asioita ja tosi henkilökohtaisia. Kuitenkin itselle seurakuntayhteys on niin tärkeä ja jäin ihmettelemään, kuinka vähän Aki puhuu siitä. Lisäksi muutenkin jää sellainen kuva, että Aki kulkee "kahta tietä" eli maailman tietä ja Jumalan tietä. En halua sano tätä tuomitakseni, vaan siksi, että tuntuu että Aki ei ota vastaan koko täyteyttä, joka Jumalalla olisi mahdollista antaa. MUTTA Jumala käyttää kuitenkin Akia ja hänen vastoinkäymisiä.💖 Kaikki me olemme vajavaisia, mutta Jumalan täyteys ja Hänelle antautuminen kokonaan on jotain tosi hienoa. Sen parempaa kukaan ei voi elämässä saada💝😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ex-muslimi-Naeem Fazal

Löysin tämän kirjan www.reijotelaranta.fi blogista Perustietoa -237 sivua -Kirjailijat Naeem Fazal ja Kitti Murray suom. Johanna Ha...