torstai 29. kesäkuuta 2023

Kun usko on kielletty-Todd Nettleton

Perustietoa

-Kustantaja päiväosakeyhtiö

-272 sivua

-kirjoittaja Todd Nettleton suom. Kaija Turunen 

Aihe

Todd Nettlleton avaa kirjassa muistojaan ja päiväkirjojaan. Hän on matkustellut ympäri maailmaa ja haastatellut satoja vainottuja kristittyjä. Kirjassa "matkustetaan" 40 päivää ja tutustutaan vainottujen kristittyjen todellisuteen. Kirja rohkaisee ja innoittaa. Kirjan kirjoittaja on The Voice of Martys-järjestön työntekijä Yhdysvalloista. (kirjan takakansi) 

Tapahtumapaikat

mm. Etiopia, Kiina, Turkki, Kaakkois-Aasia, Pohjois-Irak....

Henkilöt

vainotut kristityt ja haastattelijana kirjan kirjoittaja Todd Nettleton 

Ajatuksia

Hankin tämän kirjan Vapaakirkon kesäjuhlilta. Tykkäsin kirjan tyylistä. En yleensä lue niin paljon hartauskirjoja, mutta tämä oli hyvä! Jokaisessa luvussa oli ensin jonkun vainotun kristityn tarina, sitten oli joku kappale siitä pohdittavaksi, rukous ja sitten tilaa päiväkirjamerkinnöille. Vainotut kristityt saivat ihmeellistä voimaa Jumalalta kestää inhimillisesti ajateltuna ihan kauheita koettelemuksia! Room 1:8 (kirjassa esitetty Raamatun kohta) summaa koko kirjan: " Ensiksi kiitän Jeesuksen Kristuksen kautta Jumalaani teistä kaikista, sillä teidän uskostanne kerrotaan kaikkialla". 

P.S.Tilaan itse Marttyyrien äänen Suomen osaston lehteä ja se on tosi hyvä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuorilla palaa- Raymond Davis

Perustietoa -276 sivua -Kirjoittaja Raymond Davis suom. Marja Liljeqvist -Kustantaja RV-paino   Kirjoittajasta Kirjoittaja on ...